donderdag 17°Cvrijdag 16°C
 
 
zwaairit 21 april 2021

De Lente Zwaairit

De lente is weer begonnen en geeft ons allemaal weer de kriebels om de fiets te pakken en er op uit te gaan. Helaas kan dat door de huidige coronaregels (nog) niet in clubverband. Om toch een beetje het clubgevoel te behouden, heeft de activiteitencommissie bedacht een zwaaitocht te organiseren. Op deze manier kunnen we elkaar weer eens zien en een leuke TCA-rit hebben. Omdat niet iedereen zijn fiets (of zijn TCA-kleding) al heeft afgestoft, houden wij de afstand beperkt.

Het idee
Een deel van de deelnemers rijdt de route linksom en een ander deel van de deelnemers rijdt de route rechtsom, hierdoor kom je elkaar onderweg vanzelf tegen.
Je gaat fietsen in een duo (op te geven bij inschrijving) of solo.
Mocht je de route niet kennen en heb je geen navigatie, geef het bij de inschrijving aan, dan proberen wij je te matchen met iemand die ook solo rijdt.
Introducee meenemen? Geen probleem en erg leuk! Laat de introducee ook het inschrijfformulier invullen en hij/zij kan het TCA-gevoel ervaren.

Wanneer: zaterdag 8 Mei
Start: vanaf 9 uur
Waar: parkeerterrein Ridderhal
Team: duo of solo
Route: Hoogvliet
Afstand: ca. 55 Km

Route
(let op; route wijkt iets af van de standaard route!
Link route rechtsom
Link route linksom

Inschrijven
We hebben hiervoor een inschrijfformulier gemaakt. Als je mee wilt doen, vul dit dan in zodat we solorijders desgewenst aan elkaar kunnen koppelen en we weten wie er mee doen aan deze activiteit. Na inschrijving ontvang je de laatste info per mail.

Vul snel het inschrijfformulier in en fiets mee!

We kijken uit naar een mooie rit, en vergeet onderweg niet af en toe te zwaaien……

Namens de activiteitencommissie, veel fietsplezier.