vrijdag 16°Czaterdag 14°C
 
 

Laatste nieuws

Duorit zaterdag 15 mei

Vanavond tijdens de persconferentie werd gemeld dat er versoepelingen van de coronamaatregelen aan zitten te komen. Maar voor nu mogen we nog steeds..

Lees meer

De Lente Zwaairit

De lente is weer begonnen en geeft ons allemaal weer de kriebels om de fiets te pakken en er op uit te gaan…

Lees meer

Webshop Bioracer extra open!

Beste TCA-leden, Op de afgelopen algemene ledenvergadering is gevraagd of de webshop van Bioracer nog geopend kan worden. De webshop van Bioracer is..

Lees meer

Algemene Ledenvergadering 2021

Beste TCA-leden,   Aanstaande woensdag, 31 maart, zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in aangepaste vorm. Het is een bewogen jaar geweest en we..

Lees meer

Goed voorbereid op het nieuwe fietsseizoen! Bestel nu je Bioracer kleding.

Bereid je voor op een nieuw fietsseizoen en bestel nu je nieuwe kleding. Tot maandag 15 maart staat de website van Bioracer open..

Lees meer

Nieuwsbrief 34 01-03-2021

Nieuwsbrief 34

Lees meer

Vragen over fietsen in coronatijd

Beste TCA-leden,   Helaas zijn de maatregelen aanescherpt en kunnen we nog steeds niet in verenigingsverband fietsen. Als vereniging volgen wij de adviezen..

Lees meer

Nieuwsbrief 32 05-12-2020

Nieuwsbrief 32

Lees meer

Fietsen in verenigingsverband update

Beste TCA-leden, Het kabinet heeft verscherpte coronamaatregelen aangekondigd, die sinds 14 oktober gelden. Voor wielersporters betekenen de verscherpte maatregelen in ieder geval: samen..

Lees meer

TCA Ritten zaterdag 10 oktober

Beste TCA,   Volgens de weersvoorspellingen lijkt het morgenochtend redelijk weer te worden. We hebben dan ook de volgende routes in gedachten waarbij..

Lees meer

TCA Ritten zaterdag 2 oktober

Beste TCA-leden,   Morgen wordt er gewoon gereden vanuit het clubhuis, maar zal ook een deel van de groep op de MTB naar..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 26 september AFGELAST

Beste TCA-leden, Vanwege het zeer onstuimige weer wat morgen wordt verwacht, zullen de clubritten morgen niet doorgaan. We hopen jullie volgende week zaterdag..

Lees meer