vrijdag 12°Czaterdag 13°C
 
 

Laatste nieuws

TCA ritten zaterdag 16 oktober 2021

Beste TCA-leden, De zaterdagochtend start fris maar vrijwel windstil. Wel is het is te hopen dat de verwachte mist snel optrekt. We fietsen..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 09 oktober 2021

Beste TCA-leden, Morgen start de dag grijs met nevel en mist, maar naar verwachting breekt in de loop van de ochtend de zon..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 02 oktober 2021

Beste TCA-leden, Na een miezerige vrijdag, zorgen opklaringen er voor dat we morgen weer droog kunnen fietsen. Da’s dus goed geregeld! 🙂 De..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 25 september 2021

Beste TCA-leden, Het wordt weer wat frisser in de ochtend, maar het is zeker nog goed fietsweer. Met een zuidwestenwind stoempen we naar..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 18 september 2021

Beste TCA-leden, De avondritten voor dit seizoen zijn helaas voorbij maar gelukkig hebben we de zaterdagochtend nog. Het lijkt prima fietsweer te worden..

Lees meer

TCA ritten woensdag 15 september 2021

Beste TCA-leden, Vanavond is helaas de laatste woensdagavondrit van het seizoen. Het begint na achten al te schemeren, dus we kunnen nog maar..

Lees meer

Nieuwsbrief 36 13-09-2021

Nieuwsbrief 36

Lees meer

TCA ritten zaterdag 11 september 2021

Beste TCA-leden, Morgenochtend wordt het bewolkt en wat wisselvallig. We hopen er maar het beste van. De wind is matig en komt uit..

Lees meer

Webshop Bioracer open NU MET EXTRA KORTING!

Beste TCA leden, De TCA webshop van Bioracer staat weer open voor het bestellen van de kleding. Bestel je kleding nu met extra..

Lees meer

TCA ritten woensdag 08 september 2021

Beste TCA-leden, De nachten worden langer, de rondjes worden korter. We rijden vanavond weer het vertrouwde rondje Palingrokerij. Vergeet je (opgeladen) lampjes niet!..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 04 september 2021

Beste TCA-leden, Het belooft weer een mooie fietsdag te worden; met niet te veel wind en kans op wat zon. Na de rit..

Lees meer

TCA ritten woensdag 01 september 2021

Beste TCA-leden, Het wordt vroeger donker en daarom vertrekken we vanaf deze week een half uur eerder. Vergeet ook je lampjes niet! De..

Lees meer