zondag 21°Cmaandag 17°C
 
 

Laatste nieuws

TCA ritten zaterdag 21 mei

Beste TCA leden,   Na de zware regenbuien en harde windstoten, verwachten we aanstaande zaterdag weer mooi weer! De wind komt uit het..

Lees meer

TCA ritten woensdag 18 mei

Beste TCA leden,   Na al dat heerlijke zomer weer van de laatste dagen, lijkt het erop dat we dit morgen wederom op..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 14 mei

Beste TCA leden,   Volgens de weerberichten verwachten wij aanstaande zaterdag lekker weer met een noord westen wind.   De routes zijn als..

Lees meer

Nieuwe sokken en handschoenen namens sponsor Bonne Fleur.

Beste TCA-leden, Het verheugd ons jullie mee te kunnen delen dat mede dankzij onze trouwe hoofdsponsor wij nieuwe sokken en handschoenen krijgen. Bonne..

Lees meer

TCA ritten woensdag 11 mei

Beste TCA leden,   De buienradar vertelt ons dat wij aanstaande woensdag lekker weer krijgen met een wind uit het westen.   De..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 07 mei

Beste TCA -leden, Morgen starten we de dag met mogelijk een wolkje en de wind uit het Westen. de routes zullen dan ook..

Lees meer

TCA ritten woensdag 4 mei 2022

Beste TCA leden, Volgens de weerberichten krijgen we morgen lekker weer. Er wordt een wind uit het noordwesten verwacht.   De routes zijn..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 30 april

Beste TCA leden,    Aanstaande zaterdag verwachten wij wederom lekker weer met een wind uit het noorden. De routes zijn als volgt: 25..

Lees meer

Aangepast schema voor Koningsdag

Beste TCA leden, In verband met Koningsdag, aanstaande woensdag, wordt er in de avond niet gefietst. Aanstaande zaterdag gaan wij weer van start…

Lees meer

TCA ritten zaterdag 23 april 2022

Beste TCA leden,   De zaterdag belooft weer een mooie dag te worden. We verwachten de wind uit het oosten met ongeveer 19..

Lees meer

TCA ritten woensdag 20 april 2022

Beste TCA-leden, Aanstaande woensdag lijkt het lekker weer te worden met een verwachtte wind uit het oosten.   De routes voor woensdag zijn:..

Lees meer

TCA ritten zaterdag 16 april 2022

Beste TCA-leden,   Morgen wordt een mooie dag die enigszins fris start. De wind komt uit Oost met kracht 3. De routes voor..

Lees meer